Skip Navigation Links
Skip Navigation Links

Now on Bring4th.org

Bring4th.org

Forums

Online Store

Seeker Connector

Gaia Meditation

Subscriptions

Links

Donate/Volunteer

Join Us

Facebook

Twitter

Tumblr

Instagram


Bibliotecă

Contactul Ra: Învățăturile Legii lui Unu

Postfață
„Sunt Ra. Noi am venit pe Pământ pentru a preda Lega lui Unu. Dorim să-i ajutăm pe cei ce vor să învețe despre Unitate, deoarece în Unitate toate paradoxurile sunt explicate, toate defectele sunt reparate, toate lucrurile pierdute, sunt regăsite.”

De multe mii de ani cei din Ra doresc, și încearcă, să predea Legea lui Unu, celor ce caută adevărul, pe planeta Pământ. Această lege fundamentală, a Creației unice, este adânc încrustată în inima fiecăruia. Noi suntem, cu adevărat, parte din Unitate, prin iubirea și lumina, care ne compune, și care, de asemenea, stă la baza întregului univers. Noi suntem manifestări ale Unicului, Infinitului Creator. Noi suntem Creatorul. Nu este prima dată când învățăm această lege, acum ne-o reamintim doar, precum și misticii și-au amintit-o, la rândul lor, în decursul istoriei planetei. Drumul spre înțelegerea de sine necesită aducerea aminte a acestui adevăr absolut: noi suntem Creatorul. Aceasta este revelația, pe care unii o numesc: „trezirea” din această iluzie a separării.

Timp de 12 ani, Don Elkins și Carla L. Rueckert au perfecționat un proces de channeling, care le-a permis obținerea inspirației, și îndrumării filozofice, din surse extraterestre. După ce Jim McCarty s-a alăturat celor doi, în 1980, grupul a început să recepționeze o nouă, și unică, formă de channeling, din partea celor din Ra. Prin acest contact, Ra a oferit, celor aflați în căutarea adevărului, informație care le permite, să aprofundeze conștiința și acceptarea de sine, precum și acceptarea celorlalți, și, de asemenea, să ajute trecerea planetei din a treia densitate, numită a alegerii, în a patra densitate, numită a iubirii și înțelegerii.

Această carte reprezintă o transcriere completă a conversației desfășurate între Don, care a adresat întrebările, și Ra. Prin metoda „întrebare/răspuns” a fost explorat marele plan al Creației, legat de evoluția spirituală de la microcosmos la macrocosmos, de la particularitățile vieții pe această planetă, la viața cosmosului. Sunt explorate, de asemenea, posibilitățile de vindecare, transformare și înțelegere de sine, care sunt disponibile rătăcitorilor sau celor aflați în căutarea adevărului.

   

Contactul Ra: Învățăturile Legii lui Unu, Volumul 1
© 2018 L/L Research

Descărcare gratuită:
Versiunea PDF (7.9 MB)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Notă asupra traducerii în limba Română a primelor trei cărți (I, II III și IV) ale Legii lui Unu:
Cărțile I, II, III și IV au fost traduse la date diferite de autori diferiți, din acest motiv având stil de traducere și format întrucâtva diferit.

Mulțumim foarte mult pentru prețuirea materialului nostru. Vă rugăm considerați achiziționarea acestei cărți sau trimiterea unei donații utilizând Magazinul nostru Online pentru a ne ajuta să ținem acest material valabil pentru utilizarea tuturor.

Fișierele de mai jos sunt în format PDF. Ele se vor deschide într-o fereastră nouă și pot fi citite sau imprimate de acolo. Conținuturile sunt identice cu versiunile printate ale cărților de același fel.

Toate drepturile rezervate. Nici o parte a acestei cărți nu poate fi reprodusă sau utilizată în orice formă sau orice mod – grafic, electronic sau mecanic, incluzând fotocopierea sau stocarea de informație și sistemele de recuperare – fară permisiunea scrisă de la deținatorul de drepturi de autor.

Publicat de L/L Research
Box 5195
Louisville, Kentucky 40255-0195
USA

Pentru siteul lawofone.info al lui Tobey Wheelock, care furnizează cercetare extinsă și unelte de studiu specific pentru cărțile Legea Lui Unu, vă rugăm intrați aici.

  Skip Navigation Links

Copyright © 2020 L/L Research